Stratford Central – Angel Lane, Londen

Opdrachtgever:
Projectnaam:
Locatie:
Gerealiseerd:
Projectinformatie:

TGM Projects
Angel Lane
Londen
2017
600 m² sandwichpanelen

Nieuwbouw Angel Lane Londen:

 

Stratford Central wordt door TGM Projects in opdracht van Telford Homes Plc. naar het ontwerp van architectenbureau Stockwool gerealiseerd. Deze 31 verdieping hoge woontoren in het centrum van Stratford brengt het stedelijke leven naar een nieuw niveau. Luxe en transparantie staan centraal binnen het ontwerp waardoor veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en de uitwerking van de verschillende typen geveldelen.

TGM Projects is als onderaannemer de eindverantwoordelijke voor de engineering en realisatie van alle aluminium, stalen en volglazen geveldelen. Daarnaast worden door TGM Projects de balustrades, vloerrandafwerkingen en stalen geprefabriceerde balkons gerealiseerd. De leveringsomvang bestaat uit: 1016 kozijnen, 2351m2 vliesgevels met schuifpuien, 1520m2 elementengevel inclusief te openen delen en schuifpuien, 215m2 structureel verlijmde glas gevel en 886 m1 glazen balustrades.

Het project zal begin september 2016 gestart gaan worden en verwacht wordt dat medio maart 2018 de laatste onderdelen opgeleverd zullen worden.

WPI levert in opdracht van TGM Projects geëmailleerde-, en aluminiumsandwichpanelen waarvan een groot gedeelte in een gebogen uitvoering.

Lees meer over dit project op de site van TGM…