Structural Glazing

Weerter Paneel Industrie heeft een nieuw en revolutionair systeem ontworpen voor Structural Glazing. Een essentieel onderdeel van dit systeem is de Structural Glazing tape.

De Structural Glazing tape is een dubbelzijdige, druk gevoelige, gesloten cel acrylic foam tape. De tape geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld mechanische bevestigingsmiddelen of structurele silicone dichtingproducten te vervangen in glasgordijngevels en dergelijke. Het systeem maakt het traditionele kitten overbodig en stelt u in staat om sneller en goedkoper te produceren. De tape heeft een zeer hoge beginhechting, waardoor u niet langer meer hoeft te wachten voordat bijvoorbeeld de kit uitgehard is, dus u kunt veel sneller doorwerken. De tape zal nooit uitharden en behoudt te allen tijde zijn visco-elastische eigenschap, wat inhoudt dat hij altijd in staat blijft spanningen op te vangen.

De Structural Glazing tape heeft diverse belangrijke voordelen in vergelijking met gewone Structural Glazing systemen:

* Het is +/- 60% goedkoper.
* De toepassingstijd is slechts 5-8 min.
* De tape hoeft niet uit te harden.
* Er is geen afval.
* De tape is in diverse maten leverbaar.

Diverse testresultaten tonen aan dat de Structural Glazing tape opmerkelijk goede resultaten behaald op het gebied van duurzaamheid, UV weerstand en temperatuurprestaties.

Een ander essentieel deel van het systeem is dat Weerter Paneel Industrie BV, de officiële partner van 3MTM en AFTC voor geveltechniek, uw projecten begeleidt vanaf de bouwtekening tot de oplevering van de gevel. Dit nieuwe en revolutionaire verlijmingsysteem geeft u een sterke en duurzame hechting die schoon, flexibel en makkelijk toepasbaar is. U kunt nu een goed beveiligde en visueel verbeterde façade creëren in de meest uitdagende situaties.